Martin Solveig'i hittide originaalesitaja meelitas Dom Party'le palju kauneid külalisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödnud reedel, 21. märtsil toimus klubis Teater igakuine säravaim pidu Dom Party, kus peaesiejaks oli superprodutsendi Martin Solveig'i klubihittide originaalesitaja Jay Sebag Prantsumaalt.

Pransusmaalt pärit Jay (Jerome) Sebag on laulja, pianist ja laulukirjutaja, kes ülemaailmse kuulsuse saavutas koostöös Prantsuse DJ ja produtsendi Martin Solveigiga, lauldes sisse hitid nagu «Rejection», «Something better» ja «C’est la vie».

Jay Sebag, kelle poolt sisselauldud laule on maailmas müüdud üle 5 miljoni koopia, andis Dom Party'l 40 minutilise energilise ja hittidest tulvil kontserdi ning üllatas oma vokaalsete võimetega ka kõige rahulikumaid peokülalisi.

Külalisi ootas Dom Party'l õues prožektorite eredasse valgusesse pargitud Lamborghini ning klubis sees võlusid ja aitasid veel paremat peomeelolu tekitada Dom Party kuldsed Diivad.

Lisaks Jay'le esitasid Dom Party Diivad ja Teatri tantsijad spetsiaalselt Dom Party jaoks lavastatud kaelamurdvaid show-numbreid.

Dom Party ja Jay olid kohale meelitanud palju ilusaid ja lõbusaid külalisi, kes kihiseva šampanja ja võrratu meelelahutuse lummuses pidutsesid varajaste hommikutundideni.

Järgmine Dom Party juba 25. aprillil.

Sellel nädalavahetusel ootab klubi Teater reedel, 28.03 osa saama staartrummari Reigo Ahvena ja tema trummide spetsiaalsest klubiprogrammist ja 29.03, laupäeval ootab klubi Teater kõiki naisi uuele naistepeole SHE, kus esitlusele tuleb mehine karusnaha-show Eesti Karusnaha Meistritelt. SHE'le on kõigile naistele sissepääs tasuta.

DOM PARTY - THE VOICE OF MARTIN SOLVEIG: JAY SEBAG(FRA) @ Klubi Teater from Klubi Teater on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles