Geiaktivist Lisette Kampus soovitab kapist välja tulla, sest nii on ägedam elada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisette Kampus ja tema uus kallim
Lisette Kampus ja tema uus kallim Foto: Marko Tubli

Mitmete poliitikute nõunikuna leiba teeninud ja ETV saate «Mõistlik või mõttetu» endine saatejuht Lisette Kampus on viimasel ajal avalikkuse eest tagasi tõmbunud, tegeleb oma asjadega ja naudib vallalise naise rahulikku elu Kalamajas koos koeraga.

«Minu elu läks pärast seda, kui ma tunnistasin, et olen lesbi, ainult paremuse poole, elukvaliteet muutus! Tulge kapist välja, nii on mõnusam, ägedam ja kergem elada!» kulgustab Lisette Õhtulehes inimesi oma eraelust rääkima.

Näkku pole Lisettele kapist välja tulemise pärast midagi halvasti öeldud, kuid naine on tähele pannud, et inimesed valivad teemasid, kui on temaga ühes seltskonnas.

Kapist välja on tulnud mitmed avaliku elu tegelased Eestis: Mart Sander tunnistas, et on biseksuaalne, Märt Agu, Peeter Rebane ja saatejuht Marko Reikop. Unustada ei saa ka Arnold Oksmaad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles