Filmikõlakad: Bradley Cooperist saab Indiana Jones?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradley Cooper
Bradley Cooper Foto: SCANPIX

Kuulujuttude kohaselt plaanib Disney, kes sai hiljuti Indiana Jonesi filmide tegemise õigused, minna tegelaskujuga James Bondi teed. See tähendab, et nimirolli valitakse uus näitleja, kes kehastaks teda mitmetes tulevates filmides.

Väidetavalt on Harrison Fordi mantlipärijate nimekirja tipus Bradley Cooper.

Väljaande Latino Review andmetel on Frank Darabont («Shawshanki lunastus», «Roheline miil») uue filmi idee juba stuudiole välja käinud. Darabond kirjutas 2002. aastal esialgse käsikirja filmile «Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik», mis olevat Steven Spielbergile väga meeldinud, kuid mille George Lucas lõpuks tagasi lükkas.

Veebisait /Film kurvastab aga Indy fänne teatega, et tegu ongi kõigest kõlakatega. Stuudiole lähedase allika sõnul pole nendel juttudel mingit alust ja ka produtsent Frank Marshall säutsus: «Pidevalt ilmuvate naeruväärsete kõlakate tõttu ei kommenteeri ma seda teemat enne, kui meil on päris uudiseid.»

Samas osutuvad Latino Review kõlakad sageli tõeseks, isegi, kui see juhtub alles paari aasta pärast...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles