Jalgpalli MMi staaride seksiskandaalid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Cole
Ashley Cole Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrika Vabariigis toimuvatel jalgpalli maailmameistrivõistlustel üles astuvad vutistaarid ei ole kuulsad ainult oma professionaalsete oskuste, vaid ka oma kireva eraelu poolest.

Asjatundajte arvates on viimase aja kuumimaks seksiskandaaliks Prantsuse jalgpalluri Franck Ribéry ja alaealise prostituudi oma, kirjutab Daily Mail.

Ribéry ja prostituudi suhe tuli päevavalgele selle aasta kevadel. Jalgpallur tunnistas suhte üles, kuid tema väitel ei teadnud ta, et tüdruk alaealine on.

Uurimine Pariisi ööklubi prostituudijuhtumi ümber jätkub,  sellega seoses on Ribéryd mitu korda üle kuulatud.

See juhtum tekitas muidu plekitu mainega mehe imidžisse mõra. Asja tegi keerulisemaks veel see, et ta on moslem ning abielus Alžeeria päritolu prantslannaga, kellega tal on kaks last.

Inglise jalgpallikoondise kaitsjal John Terryl oli suhe ta sõbra kallimaga. Terry aastatetagune suhe tuli avalikuks sellel talvel. Kuid jalgpalluri abikaasa Tori Terry ei lasknud end sellest häirida ja toetas skandaali sattunud meest.

Ajakirjandus sai teada, et Terry oli tiiba ripsutanud oma meeskonnakaaslase Wayne Bridge`i tüdruksõbraga ning kõige tipuks oli naine rasestunud. Paar otsustas abordi kasuks. Terry maksis selle kinni ning lisaks veel ka kompensatsiooni.

Kui see avalikuks sai, tagandas Inglise koondise peatreener Fabio Capello Terry meeskonna kapteni kohalt. Siis teatas Bridge, et ta lahkub koondisest.

Terry mäng ei olnud skandaali ajal just kõige parem ja ta sattus kriitikatule alla. MMil saab näha, kas Capello usaldab teda või mitte.

Skandaalne on olnud ka suure suu poolest tuntud inglane Wayne Rooney. Rooney skandaal oli 2004. aastal, kui ta mängis Evertoni ridades. Ta jäi vahele prostituudi seksiteenuse kasutamisega ja tunnistas selle üles. See loomulikult ei meeldinud ta tollasele kallimale, praegusele abikaasale Coleen McLoughlinile.

Rooney külastas bordelli mitmel korral, harrastades seksi erinevate naistega. Üks tema lemmikuid oli 48-aastane kuue lapse ema, kes jalgpalluri käsul oli lambakarjuseks riietunud.

Inglise jalgpallikoondise kaitsjal Ashley Cole`il oli viis seksisuhet. Jalgpalluri abikaasa, laulja Cheryl Cole andis lahutuse sisse selle aasta kevadel.

Ashley Cole kuulutati Briti saarte kõige vihatumaks meheks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles