Uus kuum folgibänd Sandra Sillamaa Trad.Attack! avaldas värske loo ja video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Sillamaa Trad.Attack!
Sandra Sillamaa Trad.Attack! Foto: promo

Sandra Sillamaa Trad.Attack! avaldas uue loo «Unes». Muusika kirjutasid Sandra Sillamaa ja Jalmar Vabarna ning sõnad Jaan Pehk. Video on filmis Pimik Põhjaka mõisas.

Sandra Sillamaa Trad.Attack! on inspireeritud oma aja superstaaridest, Eesti rahvalaulikutest ja pillimeestest, keda on muusika saatnud tööl, kodus ja pidudel. Ansambel toob need muusikud helisalvestiste näol endaga koos lavale.

Sandra Sillamaa Trad.Attack! koosneb kolmest kaunist, energilisest ja üllatusi täis muusikust - Sandra Sillamaa (Eesti torupill, parmupill, saksofon, hääl), Jalmar Vabarna (12-keelne kitarr, hääl), Tõnu Tubli (löökpillid, hääl).

Bändil on muuseas ka suured maailmavallutusplaanid. Värske energiaga hakkab bänd täitma oma MASTERPLAANI - esineda igas maailma riigis - juba Tallinn Music Weekil.

Sandra Sillamaa Trad.Attack!  annab kontserti Tallinn Music Weekil linnalava programmis reedel kell 18.00 Naiivis (Müürivahe 36) ja põhikontserti laupäeval kell 22.30 folgi showcase'il teatris No99.

Täiendavat Informatsiooni ja muusikat leiate nende koduleheküljelt..

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles