Teet Margna ja Kristjan Jõekalda teevad «Viimases võmmis» näitlejadebüüdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Margna ja Kristjan Jõekalda teevad «Viimases võmmis» näitlejadebüüdi
Teet Margna ja Kristjan Jõekalda teevad «Viimases võmmis» näitlejadebüüdi Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 uurivad Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus) medõe mõrva. Kas noorele naisele sai saatuslikuks tema vabatahtlik töö koduvägivalla ohvritega? Kahtlusaluste küsitlemine haiglas tuletab aga Mikule meelde valusaid hetki tema enda elust.

Tänases «Viimases võmmis» leiavad poisikesed metsast kägistamisjälgedega naise surnukeha. Tegemist on kirurgiaõega, kelle suureks kireks oli ka koduvägivalla vastu võitlemine. Kas ta astus kellelegi valusalt varbale? On mõrvariks paipoisist pugeja (Kristjan Jõekalda) või loomapiinajast petis (Teet Margna)? Juhtlõngu on rohkem kui üks, millest selgeim tundub viivat aga abielumehest haigla peaarstini (Andero Ermel), kellel oli kauni medõega armulugu.

Ka politseipsühholoog Tanja Murrik (Ülle Lichtfeldt) osutub sel korral Kotkale vajalikuks inimeseks. Nimelt tahab Kotkas teada, kas kunagine diskode arm ja hirm, tänane vananev diskor Tommy (Raivo Rüütel) peksab oma naist või on hoopis unehäiretega kimpus.

Uurija Kotkas on aga sunnitud ikka ja jälle oma minevikuga silmitsi seisma. Ta ei ole ju tegelikult lahutatud oma abikaasast Laurast (Tiina Mälberg) ja otsustab naise nende pulma-aastapäeval romantilisele õhtusöögile kutsuda.

Tänases episoodis teevad külalisnäitlejatena kaasa Teet Margna, Kristjan Jõekalda, Nikolai Bentsler, Kaili Närep jpt.

Üllar Saaremäe, Robert Annus, Jaanus Rohumaa, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Saara Kadak, Carmen Mikiver ja paljud teised Eesti tippnäitlejad põnevas kodumaises krimisarjas «Viimane võmm» juba täna kell 21:30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles