Rolling Stonesile läheb kontsertide ärajätmine maksma kümme miljonit dollarit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolling Stones esinemas
Rolling Stones esinemas Foto: SCANPIX

Briti ansambel Rolling Stones jätab seoses Mick Jaggeri elukaaslase, moelooja L´Wren Scotti surmaga ära Austraalia ja Uus-Meremaa kontserdid.

Kontsertide ärajätmine võib ansamblile maksma minna umbes kümme miljonit dollarit, kirjutab Billboard.

Rolling Stones oli just möödunud nädalal jõudnud Austraaliasse, kui nendeni jõudis uudis, et Jaggeri kallim on surnud. Jagger lendas otsekohe USAsse naise matuseid korraldama.

Ansamblil oli Austraalia tuuri jaoks tellitud suured veomasinad, mis nende varustust ühest kontserdipaigast teise oleks vedanud. Ainuüksi nende üürimisega kaotasid rollingud umbes 250 000 dollarit.

Tavaliselt on kuulsatel ansamblitel kontsertide ärajäämise kindlustus, samas ei ole teada, kas Rolling Stonesil see oli.

Rolling Stonesil oli Austraalias ja Uus-Meremaal kavas seitse kontserti ning müüdud oli 150 000 piletit.

Rollingute Austraalia kontsertide korraldaja Michael Gudinski sõnas, et ta firma Frontier Touring plaanib Rolling Stonesi tagasi tuua selle aasta lõpul. Viimati esines see ansambel Austraalias 2006. aastal.

«Teeme nendega koostööd ja loodame, et kontserdid toimuvad Austraalias ja Uus-Meremaal oktoobris-novembris 2014,» teatas Gudinski.

Mick Jaggeri kallim L´Wren Scott leiti 17. märtsil ta New Yorgi korterist surnuna. Politsei sõnul tegi naine enesetapu, puues end üles.

Jaggeri esindaja teatel maetakse Scott Los Angelesse Hollywoodi Forever surnuaiale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles