Helen Adamsoni koostööst tunnustatud produtsendi Robert Stanley Montesega valmis esimese ühine singel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: promo

Helen Adamsoni koostööst tunnustatud produtsendi Robert Stanley Montesega valmis esimese ühine singel! Loo autoriteks on Helen Adamson, Robert Stanley Montes ja Kaido Põldma.

Robert Stanley Montes on Hollywoodis hinnatud produtsent, kes on koostööd teinud staaridega nagu Katy Perry, Justin Timberlake, Whitney Houston, Stevie Wonder jpt!

Laul «Once in a lifetime» sündis ajal, mil Heleni elus oli raske periood, nimelt kaotas lauljatar väga lähedase inimese ning nendest emotsioonidest laul sündiski.

«Pala on mõldud ühele väga kallile inimesele, keda meie seas kahjuks enam ei ole. Soovin pühendada selle loo kõikidele, kes on kaotanud lähedase. Kas neid on lahutanud elutee või on nad meie kõrvalt jäädavalt lahkunud,» kommenteerib Helen singli tagamaid.

Robert kommenteerib koostööd Heleniga järgmiselt: «Ma armastan muusikat mida me koos teeme, kuna selles on palju Heleni isiklikku kogemust ja ma usun, et selle ausus kõnetab inimesi. Paljud maailma staarid on jõudnud sinna kus nad praegu on, olles profesionaalsed, tagasihoidlikud ning pakkudes mugavat koostööd. Samu sõnu kasutaksin ka Heleni kirjeldamiseks. Hetkel teeme väga tihedat koostööd Heleni valmiva debüütalbumi kallal.»

Loo salvestamise protsessi on kaasatud palju andekaid Eesti muusikuid nagu Jelena Juzvik, Siim Usin, Pent Järve, Helena Victoria Kirss jne.

«Tegemist on looga, millele valmis ka minu esimene päris muusikavideo. Video kannab selgelt edasi loo tähendust.  Video koreograafia kallal alustasime tööd juba detsembris ning video purki saamiseks kulus lausa 35 võtet kuna tegemist on tehniliselt üpris keerulise muusikavideoga,» lisab Adamson.

Laul «Once in a lifetime» on Neo Soul RnB suunitlusega, mis kiirgab tugevat naiselikku energiat!

Tegemist on esimese singliga Heleni sel aastal ilmuvalt debüütalbumilt!

Vaata videost! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles