Skandaalimagnet Jeremy Clarkson keeldus lennukinalja pärast vabandamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jeremy Clarkson / Twitter

Jeremy Clarkson kaitses lennuõnnetuse teemalist nalja, mille ta postitas Twitterisse vahetult pärast ametlikku teadet, et Malaysia Airlinesi lend MH370 kukkus ilmselt India ookeani ja kõik pardalolnud hukkusid.

Clarkson lendas täna koos Richard Hammondiga Moskvasse, kui ta postitas Twitterisse pildi rippuvatest hapnikumaskidest, mille alla kirjutas: «Hüvasti!»

Umbes samal ajal teatas Malaysia Airlines tekstisõnumiga lähedastele, et ükski lennul olnud 239 inimesest ellu ei jäänud.

Clarkson kinnitas, et ta polnud uuest arengust säutsumise hetkel teadlik, kuid ta jääb oma sõnade juurde. «Me kõik teadsime mitu nädalat tagasi, et lootust pole,» sõnas ta. «Kas te tõesti arvasite, et see lennuk lendas viimased kolm nädalat kuskil ringi?»

Teiste kriitikute hulgas võttis sõna Clarksoni kauaaegne rivaal Piers Morgan, kes nimetas säutsu häbiväärseks. Clarkson vastas: «Kui sa kohe vait ei jää, hakkan avalikustama detaile sinu minevikust, mis teeks sind VÄGA õnnetuks.»

Kuala Lumpurist Pekingisse teel olnud lend MH370 kadus jäljetult 8. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles