Karm! Elektroonilist metalit viljelev Zorg avalikustas esimese singli varsti ilmuvalt albumilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektroonilist metalit viljelev Zorg
Elektroonilist metalit viljelev Zorg Foto: Erakogu.

Värske singli «AS Maa» kohta ütleb Zorgi vokaalmasin Lemo: «See on hea näide uue plaadi mitmenäolisusest, millel leidub seikluseid igasse suunda, aga kokku klikib kogu materjal kosmiliselt hästi.»

«AS Maa» on 17. aprillil ilmuva «Hüperborea» ilmselt kõige popim lugu. No nii pop kui Zorg olla saab. Lugu on mõeldud sümboolse keskmise sõrmena tegelastele, kes on kaotanud reaalsutaju ja mängivad Planeedi Direktoreid.

Vähem kui kuu pärast ilmuva albumi tutvustuseks räägivad asjaosalised, et «Hüperborea» on meloodilisem ning samas toorem, kui bändi viimane kauamängiv «Rooste».

Uus album on salvestatud Zorg Sound Laboratory stuudios ning miksitud kitarrist Intzu poolt.

«Plaadi masterdamine on alati olnud ilge valu. Esimese masteri tegi meie bassimees Dr.R ja see oli juba väga hea. Kuna ta ise sellega rahul ei olnud, siis tegi ta ettepaneku kutsuda appi meie esimest plaati masterdanud Tanel Rooviku. Tulemus on minu hinnangul mõnus lahtise käega saund ja optimistlik eklektika - nii, nagu me asju teinud olemegi,» kommenteerib trummar Joel.

Plaadi tutvustamiseks läheb Zorg tuurile koos Eesti juhtiva rap-metal pundiga Driven. Tuuri, kus esitatakse materjali oma uuelt albumilt, kannab koodnimetust «HüperDrive» ning tuur viib bändid Tallinnasse, Tartusse, Võrru, Pärnusse ja Narva.

Tuuri esimene esinemine uue kavaga toimub festivalil Werro Rock Võrus 18. aprillil 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles