«Mis? Kus? Millal?» alustab täna uut hooaega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mis? Kus? Millal?», Jaan Alliku võistkond
«Mis? Kus? Millal?», Jaan Alliku võistkond Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Täna kell 22 jõuab Kanal 2 ekraanile populaarse tele-mälumängu «Mis? Kus? Millal?» kolmanda hooaja avalahing. Esimeses eelvoorus läheb võistlustulle tarkade võistkond, keda juhib 6-kordne Eesti meister mälumängus, teravmeelne ja teravkeelne Jaan Allik. Tema tiimi kuuluvad lavastaja ja muusik Hardi Volmer, ajakirjanik Andres Pulver, riigikogulane Kadri Simson, ajalooõpetaja Margus Maiste ja näitleja Triin Leppik.

«Mis? Kus? Millal?» on haarav tele-mälumäng, kus stuudiovõistkond mängib televaatajate vastu, kes saadavad saatesse põnevaid mälumänguküsimusi. Kui targad ei leia minutilise ajurünnaku lõpuks õiget vastust, võidab küsimuse saatnud televaataja raha.

Uus hooaeg toob ekraanile viis eelvooru, kaks finaalmängu ja superfinaali, kus televaatajate vastu mängib esmakordne supertiim, mis on kokku pandud kõigi võistkondade parimatest mängijatest.

Igas saates on stuudios ka vahekohtunik Erki Berends, kelle ülesandeks on saatejuhi ja stuudiovõistkonna vahelisi erimeelsusi lahendada ja iga saate lõpus valida tarkade võistkonna parima mängija, kes kuulub hooaja viimase saate supertiimi.

Sel hooajal esitavad 13. sektori küsimuse Eesti ülikoolide rektorid. Selleks laupäevaks on oma küsimuse valmistanud Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen.

«Mis? Kus? Millal?» käesoleva hooaja mängudes löövad kaasa ka näiteks Riigikogu endine spiiker Ene Ergma, lavastajad Hardi Volmer, Peeter Simm ja Roman Baskin, tippajakirjanikud Kärt Anvelt, Janar Filippov ja Erkki Bahovski, näitleja Madis Milling, Riigikogu liikmed Kaja Kallas, Kadri Simson, Andrei Korobeinik ja Andres Anvelt, muusik ja ristsõnade koostaja Villu Tamme jpt.

Kahe hooaja jooksul on televaatajad oma küsimuste eest võitnud juba kümneid tuhandeid eurosid, kusjuures noorim võitja käis algklassides ja vanim oli üle 80 aasta vana. Jätkuvalt saavad televaatajad saata saatele oma põnevaid küsimusi Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

Põnev «Mis? Kus? Millal?» tele-mälumäng on Kanal 2 eetris laupäeviti kell 22, kohe pärast «Ärapanijat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles