«Nädalalõpp Kanal 2ga» täna: Tanel Padar, Üllar Saaremäe, Kadri Simson ja Marju Länik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga», Kristjan Jõekalda ja Tanel Padar
«Nädalalõpp Kanal 2ga», Kristjan Jõekalda ja Tanel Padar Foto: Ardo Kaljuvee

Täna kell 21:30 on Teet Margnal ja Kristjan Jõekaldal saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» külas üliandekas laulja Tanel Padar, koomast ärganud politseiuurija Mikk Kotkas ehk Üllar Saaremäe, Kadri Simson, kes lisaks poliitikuks olemisele on ka lihtsalt naine, ning Marju Länik, kes pajatab seiklusjutte 1980ndate aastate Venemaal toimunud kontsertesinemistest.

Tänase saate avab eile Kanal 2 suursaates «Laula mu laulu» säranud Tanel Padar. Kristjan Jõekaldaga pajatatakse jaburaid lugusid Eurovisiooni tagatubadest ning peetakse maha eepiline veelahing, milletaolist pole Eesti telepublik veel näinud. Asi võtab pöörased tuurid ning stuudios ähvardab kahe mehe vahel puhkeda lausa pesuehtne kaklus.

Külla tuleb Kanal 2 krimisarja «Viimane võmm» nimiosaline Üllar Saaremäe, kes paljastab ootamatult, et tegelikult oli ta kunagi hoopis viimane pätt. Ka üks saatejuhtidest on olnud korrakaitsjatega kimpus. Teedul ja Kristjanil on Üllarile varuks ehmatus – nemadki said “Viimases võmmis” rollid ja osutavad Üllarile tihedat konkurentsi aasta parima sarjanäitleja kategoorias.

Üks säravamaid naisi Eesti poliitikas Kadri Simson näitab oma soojemat ja naiselikumat külge. Teedu võmmiliku ristküsitluse all räägib ta ka oma koduelust ja hobidest. Reisiteemaline mäng Kadriga nõuab suurt vilumust kehakeeles.

Lauljatar Marju Läniku viivad saatejuhid tagasi tema hiilgeaega 1980. aastatesse. Teet ja Kristjan demonstreerivad, kuidas nad ise sel ajal riides käisid. Kuuleme Marju vahvatest seiklustest Venemaa avarustes, aga ka tema värsket hittlugu.

Eelmisel nädalal ülimenukalt alustanud «Nädalalõpp Kanal 2ga» on Teet Margna ja Kristjan Jõekalda juhitud hoogne saade, kus tuntud inimesed räägivad oma elust põnevaid, ootamatuid ja enamasti ülinaljakaid lugusid. Saame nende kohta teada uskumatuna kõlavaid fakte.

Samuti on igale külalisele välja mõeldud ülesanne, mis võib olla nii mäng kui ka muu vigur, igal juhul on sel alati küljes väike vimka.

Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade «Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 eetris juba täna kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles