Mood/ H&M esitleb uusi kollektsioone Conscious ja Conscious Exclusive

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10. aprillil esitleb H&M uusi kollektsioone Conscious ja Conscious Exclusive. Koos kahe uue materjaliga – orgaaniline nahk Rootsi nahatarnijalt Tärnsjölt ning naturaalne siid – demonstreerivad kollektsioonid märkimisväärset tulemust, mida on võimalik jätkusuutlikke materjale kasutades saavutada. Paralleelselt esitleb H&M ka uut CleverCare etikettide süsteemi, mis aitab tooteid keskkonnateadlikumalt kanda ning nende eest paremini hoolitseda.


“H&M on oma töö üle jätkusuutlikkuse vallas väga uhke. Kollektsioonid Conscious ja Conscious Exclusive demonstreerivad jätkusuutlike materjalide mitmekesisust ning uued CleverCare etiketid annavad ostjaile võimaluse ühineda meie missiooniga loodussõbralikuma moe loomisel,“ sõnab Ann-Sofie Johansson, H&Mi New Developmenti peadisainer.

Conscious Exclusive kollektsiooni loomisel teeb H&M koostööd jätkusuutliku moe tulihingelise pooldaja ja disainiideede generaatori Ever Manifestoga, mis jagab H&Mi pühendumust „rohelisema“ moetööstuse loomisel.

Ever Manifesto osaleb Conscious Exclusive kollektsiooni kampaanias koos supermodelli ning näitleja Amber Vallettaga, kes on samuti tuntud rohelise mõtlemise pooldaja. Lisaks on Amber Valletta ka Concious kollektsiooni reklaamnägu.

Conscious Exclusive on spetsiaalselt disainitud piiratud koguses esemetega kollektsioon, mis on valmistatud kõrge kvaliteediga kangastest ning mille dramaatilised ja keerukad detailid on inspireeritud flamenkost ning boheemlaslikust stiilist.

Kollektsiooni uuteks materjalideks on orgaaniline nahk, mis on saadud lehmadelt, keda kasvatatakse Rootsi farmides orgaanilise liha tootmiseks, ning naturaalne siid, mille allikateks on mahekasvatatud mooruspuud.

Kollektsioon jõuab müügile 150sse H&Mi kauplusesse üle maailma ja veebipoodi. Valitud esemed lähevad müüki ka Amber Valletta keskkonnateadliku algatuse Master & Muse veebilehele yoox.com.

Selle hooaja Conscious kollektsioon on tulvil must-have moehittidest, mis on valmistatud jätkusuutlikest materjalidest ning sobivad täiuslikult kevade nautimiseks.

Võtmeesemeteks on pikema tagaosaga säravoranž kleit, mille materjalideks on Tencel® ja polüamiid, ning vabalt langeva lõikega käsitsimaalitud sebramustriga kaftan.

Kollektsioon jõuab müügile nii H&Mi kauplustesse kui ka veebipoodi.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles