«Laula mu laulu» alustab täna Tanel Padari hittidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile selle kevade suursaade «Laula mu laulu». Ennekuulmatuid versioone Tanel Padari hittidest hakkavad esitama Lenna Kuurmaa, Marju Länik, Getter Jaani, Jaan Pehk, Hardi Volmer ja Genka ehk Henry Kõrvits. Sul on võimalus neid tulevasi raadiohitte esimesena kuulda!

Täna kell 20:30 algavas «Laula mu laulu» avasaates kolivad seitse armastatud lauljat nädalaks ajaks ühe katuse alla.

Esimese õhtu «peremees» on Tanel Padar. Ülejäänud osalejad üllatavad teda ja televaatajaid uusversioonidega Taneli hittlauludest, mis on hullutanud tuhandeid fänne ja vallutanud raadiote edetabeleid.

Ehkki Tanelile endale jääb see viimase hetkeni saladuseks, võib vihjeks öelda, et tema repertuaarist tulevad esitusele:

MARJU LÄNIK: “Armetu naer”

GETTER JAANI: “Lootusetus”

GENKA: “Täna öösel”

JAAN PEHK: “Kuu on päike”

HARDI VOLMER: “Nii siis jääbki”

LENNA KUURMAA: “Võta aega”

Igas saates näeme, kuidas ühist eluaset jagavad lauljad veedavad koos vaba aega ja valmistuvad õhtusteks etteasteteks. Saame osa lõbusatest üllatustest ja mõnusast atmosfäärist. Osalejad õpivad üksteist paremini tundma ja avanevad ka televaatajatele hoopis uue nurga alt. Seda kõike juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2s algavas «Laula mu laulu» avasaates.

Kohe pärast saate lõppu, kell 22 jätkub lustlik meeleolu Kanal 11 jätkusaates «Kuula mu laulu». Täna on stuudiokülalisteks Tanel Padari sõbrad-tuttavad Maiken, Kaire Vilgats ja Lauri Liiv. Mõnusas seltskonnas arutletakse kuuldud laulude üle ja räägitakse Taneliga seotud toredaid lugusid.

Vaata jätkusaadet ka Elu24 lehel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles