Elton John kostitas Tallinna publikut hitisajuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elton John Saku Suurhallis.
Elton John Saku Suurhallis. Foto: Toomas Huik

Tallinnas Saku Suurhallis esinenud maailma üks populaarsemaid artiste Elton John kostitas 2 tundi ja 15 minutit kestnud kontserdil eestimaalasi oma parimate lauludega läbi aja.

Sir Elton John esines Tallinnas koos viieliikmelise rokkansambliga. Kui kontserdi alguses kriipis heli kõrva ning segas kontserti nautimast, siis kontserdi edenedes loksus kõik paika ning Elton Johni soolopalad koos klaveriga kõlasid juba täies hiilguses.

Täishoo sai kontsert sisse lauluga «Crocodile Rock», mis pani saali kaasa rokkima. Samas kõlasid ka kõik teised tuntud Elton Johni hitid nagu «Rocket Man», «Sacrifice», «Sorry Seems To Be The Hardest Word», «Crocodile Rock», «Don’t Let The Sun Go Down On Me» ja «Candle In The Wind».

«Live Greatest Hits Show» lõpus plaksutas rahvas vanameistri taas lavale, misjärel andis Elton John rahvale mõningad autogrammid ja jätkas kontserti. Eestiga jättis Elton John hüvasti hinge mineva looga «Your Song», misjärel kontsert lõppeski.

Rahvast oli Saku Suurhallis peaaegu täismaja ehk rõdud olid täis ja ka põrand oli rahvast täis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles