Kaalusaate Maria: natuke pettunud olen, aga elu läheb edasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 sarja «Kaalul on rohkem kui elu» seekordses episoodis lootis kaaluideaali saavutada Maria.

24-aastane Maria kaalus saatesse tulles 110 kilo. Kuigi ta oli väga toimekas, sest mängis jalgpalli, laulis ja tegi tööd, oli ta vorm kehv.

Maria otsustas mahutada oma niigi tihedasse päevakavasse trenni ja muuta toitumisharjumusi.

Neiu oli trennides väga tubli, kuid tema komistuskiviks oli ebatervislik toit.

Eelviimaseks kaalumiseks seadis ta eesmärgiks 85 kilo, kuid kaalunumber oli 97. Vähemalt ei võtnud ta juurde, vaid kaotas neli kilo.

Lõppeesmärgiks võttis ta 79,9 kilo, mis tähendas, et viimase kolme kuuga pidanuks ta alla võtma 17 kilo.

Paraku jäi eesmärk saavutamata - Maria kaal oli viimasel kaalumisel 103 kilogrammi. Maria võttis seega aastaga alla kõigest seitse kilo.

«Ma ei kahetse saatesse tulekut. Õppisin lugema toiduainete etikette ning enam pole nii, et võtan poest kõike, mida tahan,» ütles ta. «Võibolla oleksin pidanud enne sisemust tasakaalustama. Tundub, et füüsiliselt olin ma valmis, kuid vaimselt mitte. Natuke pettunud olen, aga elu läheb edasi.»

Treener Erik Orgu rõhutas, et Mariat ei tasu vähese kaalukaotuse pärast hukka mõista, sest keegi televaatajatest ju tegelikult Mariat ei tunne ega tea, mis tema elus on toimunud.

«Peab aru saama, et tema jaoks oli see esimene kord tõsiselt kaaluga maadelda. Kõigil see kohe ei õnnestugi,» sõnas Orgu.

«Kaalul on rohkem kui elu» on TV3s kolmapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles