Loe ja imesta: USA veidraimad seksiseadused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA osariikide seadusandluses leidub tänini hulgaliselt Metsiku Lääne aegseid naljakaid seadusepügalaid
USA osariikide seadusandluses leidub tänini hulgaliselt Metsiku Lääne aegseid naljakaid seadusepügalaid Foto: SCANPIX

Ameerika meelelahutusportaalid Thefrisky.com ja associatedcontent.com on koostanud nimekirja Ameerika Ühendriikide osariikide kõige veidramatest, Metsiku Lääne aegsetest elanike seksuaalelu reguleerivatest seadustest.

1. California osariigis Bakerfieldis on kohustuslik kasutada kondoomi, kui kavas on seksida Saatana endaga.

2. Floridas on keelatud armatseda okasseaga. See seadusepügal ilmselt ei takistanud osariigi elanikel seksimast teiste loomariigi esindajatega, sest praegune kuberner keelas igasuguse  loomadega sugulise läbikäimise alles 2009. aastal.

3. Minnesota osariigis on keelatud harrastada seksi elavate kaladega. Seevastu surnud kaladega sugulisse vahekorda astumise kohta ei ütle seadus mitte midagi.

4. Dyersburgis Tennesee osariigis on vabadel ja vallalistel naistel keelatud härrasmeest ise esimesena kohtingule kutsuda. Tõenäoliselt seksivad selle linna elanikud väga harva.

5. Merryvilles, Missouri osariigis ei tohi ükski naine varjata oma taljet. Korseti kandmine on keelatud, sest «noortelt punaverelistelt ameerika meestelt ei tohi ära võtta õigust imetleda noore naise kurvikat, riietest varjamata keha».

6. Washingtoni osariigis on täiesti lubatud harrastada sugulist läbikäimist loomadega, juhul kui need kaaluvad alla 40 naela ehk umbes alla 18 kilo.

7. Pealinnas Washingtonis (mitte segi ajada samanimelise osariigiga) on ebaseaduslik seksida üheski teises asendis peale misjonäriasendi ja Alabama osariigis on keelatud osta seksmänguasju.

8. Utah's  (kus elab Ameerika osariikidest kõige rohkem internetiporno vaatajaid) karistatakse vanglakaristusega oraalseksilt või eneserahuldamiselt tabatud isikuid. Seevastu loomadega seksimine on lubatud, vähemalt niikaua, kui loomale või looma omanikule ei pakuta seksi eest raha.

9. Connorsvilles Wisconsinis ei tohi mees relvast tulistada sel momendil, kui tema naine on orgasmi jõudmas. Seevastu mehe orgasmi ajal on relvast tulistamine lubatud. 

10. Massachusettsis on keelatud seksida rodeoratsutajaga hobuste juuresolekul. Miks aga ei lõppenud see vana seadusepügal lihtsalt rodeomehe äramärkimisega, vaid tingimata oli vaja lisada ka hobused? Ilmselt on juhtunud midagi eriti hirmsat, mis sundis rodeokauboide sekselu nii täpselt reguleerima. Hobuste armukadedus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles