Prints William: praeguseks ühest lapsest piisab

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja ta naine Catherine
Prints William ja ta naine Catherine Foto: SCANPIX

Eile toimus Briti prints Williami sõjaväeosas Kagu-Inglismaal Aldershotis Püha Patricku päeva paraad, millel osales ka ta abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine.

Endine sõjaväelane, major Ray Collister uuris, kas prints ja ta naine plaanivad lähiajal veel lapsi saada, kirjutab metro.co.uk.

William vastas, et praeguseks ühest lapsest piisab, kuid ei saa välistada, et tulevikus plaanivad tema ja ta naine veel lapsi saada.

«Võimalik, et kunagi, kuid nüüd on ühes küllalt,» lausus prints.

Samas ei pea siniverelised vanemad oma poja George`i pärast näiteks ise kell kolm hommikul üles tõusma, sest neil on suur hulk ammi ja lapsehoidjaid.

William ja Catherine on varem rõhutanud, et soovivad oma pojaga võimalikult palju koos olla ning kasvatavad teda nii-öelda tavalise lapsena.

Kuninglik paar sõidab varsti Austraaliasse visiidile ning sinna võtavad nad ka poja kaasa.

Prints George Alexander Louis Windsor sündis 22. juulil 2013 Londonis Saint Mary haiglas. Cambridge´i printsi tiitli kandja on Briti troonipärimise järjekorras pärast oma vanaisa, prints Charlesi ja isa, prints Williamit kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles