Lauljatar Laura Remmel hakkas raadios saadet juhtima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Proovis tuleb võtta vabalt: improvisatsiooni õppinuna, väidab Laura Põldvere, ei tunne ta mingit hirmu ega pinget, kuidas tundmatutes olukordades hakkama saada. Tema olek kinnitab seda väidet. Kirju kleidi päritolus pole ta päris kindel, kuid oletab, et see võib olla pärit Zarast.
Proovis tuleb võtta vabalt: improvisatsiooni õppinuna, väidab Laura Põldvere, ei tunne ta mingit hirmu ega pinget, kuidas tundmatutes olukordades hakkama saada. Tema olek kinnitab seda väidet. Kirju kleidi päritolus pole ta päris kindel, kuid oletab, et see võib olla pärit Zarast. Foto: Erakogu

Raadio 2 sai omale uue saatejuhi lauljatar Laura Remmeli näol, kes hakkas juhtima saadet «Draiv».

«Ma olen varem Klassikaraadios teinud saadet «Fantaasia», rääkis Laura Menule, et see polnud tal esimene kord raadioeetris nii oma häält kõlada lasta.

«Eelnevalt ju mõtled ikka läbi, et mida sa ütled, aga kui see tuli süttib, siis unustad kõik ja ütled ikka seda, mida keel tahab,» naeris Laura, et oli enne otse-eetrit ka korralikult närvis.

Natukene tuli Laural ka vusserdamist ette, aga lauljatar püüdis selle naljaks pöörata ja loodab, et kuulajad annavad väikesed apsud talle andeks.

Värske saatejuht sõnab, et raadiotööst unistas ta juba lapsena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles