Kas ema suudab nohikule naise leida?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele/ Kas ema suudab nohikule naise leida?
Tele/ Kas ema suudab nohikule naise leida? Foto: TV3

Lood elust enesest sarjas „Suletud uste taga“ viivad täna perre, kus 30-aastane Ingmar ei suuda endale kuidagi naist leida, kuigi tema ema pingutab selle nimel meeletult.

Nooruslik ja elu nautiv naine Margit hoolitseb siiani oma 30-aastase poja Ingmari eest, kes elab ikka veel samas korteris koos ema ning ema elukaaslasega. Margit on mures, sest tema meelest on Ingmari huvi naiste vastu pehmelt öeldes vähene. Nimelt on Ingmar väga tagasihoidlik ega soovi pealetükkivate tüdrukutega kokku puutuda.

Ema teeb kõik, et nohikust poeg naiste tähelepanu köidaks ning tekitab sellega tihti piinlikke olukordi, mis omakorda tähendavad Ingmari jaoks nöökimist töökaaslaste poolt. Ema pingutused tipnevad sellega, et ühel päeval on ta külla kutsunud tutvumisportaalist leitud Gertrudi, et too peagi Ingmariga paari panna.

„Suletud uste taga“ on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles