Koerad Austraalias nautisid spetsiaalset koeramuusikat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimene ja koer on suured sõbrad
Inimene ja koer on suured sõbrad Foto: SCANPIX

Kummalisemat sorti kogupereüritus leidis aset laupäeval Sidneys, kui 1000 koera koos omanikega tšillisid spetsiaalselt koertele kirjutatud muusikapala saatel, mida mängiti instrumentidel, mille helikõrgus on inimkõrvale tabamatu.

Üritus toimus Sidney ooperimaja treppidel, kirjutab telegraph.co.uk. Nagu näga videost allpool, võtsid koerad spetsiaalmuusika vastu heatahtlikult ja kasutasid võimalust üksteisega müramiseks.

Maailma ajaloos esimese koertekontserdi korraldas suur koerafanaatik ja muusik Laurie Anderson, kes on abielus rokkar Lou Reediga (Lou Reedi hitt on «Walk On The Wildside»).

Ühe kohaliku tabloidi teatel oli peakülaliste turvalisuse tagamsieks kohale palutud ka loomaarst, kelle sõnul koertega mingeid probleeme polnud, lisades: «Ühele koerale astuti jala peale ja see tegi valu, kuid muid sekeldusi ei olnud.»

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles