Popdiiva Kylie Minogue esineb uue maailmaturnee raames Riias

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Popdiiva Kylie Minogue
Popdiiva Kylie Minogue Foto: promo

2. novembril esineb Riias, Arena Rigal popdiiva Kylie Minogue. Austraalia lauljanna külastab Lätit uue maailmaturnee «Kiss Me Once Tour» raames. Kontsert saab olema Kylie kolmandaks esinemiseks Riias.

Täna avaldas Kylie oma 12. stuudioalbumi nimega «Kiss Me Once». Värske kauamängiva toetuseks siirdub popdiiva uuele maailmatuurile - kontserttuur saab alguse septembris Inglismaal, Euroopas esineb staar 31 showga 15 riigis. Kylie enda sõnul hakkab uue tuuri kava sisaldama nii uusi lugusid kui ka kindlasti hästituntud hitte lauljanna pikast karjäärist, mis sai alguse 1987. aastal singliga «Locomotion».

Viimati külastas Kylie Balti riiki kolm aastat tagasi, esinedes «Aphrodite - Les Folies» showga ka Tallinnas. «See oli vaieldamatult üks ilusamaid ja tehniliselt keerulisemaid showsid, mida Saku Suurhallis näha sai,» rääkis Live Nation Baltics peapromootor Eva Palm. «Kylie on tuntud oma suurejooneliste teatraalsete live-etenduste poolest. Mäletan hästi, kuidas eesti publik oli vaimustuses vapustavatest lavadekoratsioonidest ja Dolce ja Gabbana poolt staarile loodud lavakostüümidest ning kuidas pealtvaatajad olid üllatanud, kui keset kontserti hakkasid Suurhalli laval tööle erivärvides mitmetasandilised purskkaevud ja veejoad. Kindlasti  pakub ka uue maailmaturnee show palju üllatusi, mida hetkel veel saladuses hoitakse. Mõlemad Kylie esinemised Riias aastatel 2008 ja 2011 olid välja müüdud ning mul on väga hea meel, et tänapäeva üks kuumemaid naislauljaid ja kohaliku publiku üks lemmik naisartistidest naaseb taas Baltikumi.»

Kylie Minogue esineb 2. novembril Riias, Arena Rigal.

Piletid tulevad vabamüüki neljapäeval, 20. märtsil kell 10.00 Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Piletihinnad algavad 39 eurost.

FBI Concert Club’i liikmed saavad pileteid osta alates teisipäevast, 18. märtsist.

FBI Concert Club’i liikmeks saab tasuta registreeruda internetis.

2. novembril sõidab Tallinnast Riiga eribuss, millega saavad kontserdikülastajad mugavalt kontserdipaika ning pärast esinemist kohe tagasi Eestisse sõita.

Piletid eribussile tulevad müüki neljapäeval, 20. märtsil. Eribussi pilet maksab 30 eurot inimese kohta ning sisaldab kontserdile minekut ja tagasitulekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles