Kuidas sulle meeldis Teedu ja Kristjani uus humoorikas jutusaade!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Margna ja Kristjan Jõekalda meelelahutussaates «Nädalalõpp Kanal 2ga», külas on Urmas Paet
Teet Margna ja Kristjan Jõekalda meelelahutussaates «Nädalalõpp Kanal 2ga», külas on Urmas Paet Foto: Ardo Kaljuvee

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda alustasid täna lustliku saatega «Nädalalõpp Kanal 2ga». Avasaates olid paljude teiste seas külas ka Ott Sepp, Urmas Paet, Tanja Mihhailova, Mikk Saar ja Mart Sander.

Uues heatujusaates «Nädalalõpp Kanal 2ga» rääkisid põnevad külalised lõbusaid lugusid, tehti muusikat ja viidi läbi põnevaid eksperimente.

Täna olid Teedul ja Kristjanil küllas välisminister Urmas Paet, kirjanik, näitleja, lavastaja, muusik, saatejuht, skulptor ja täna ka räppiv multitalent Mart Sander, näitleja Ott Sepp, Eesti Laulu võitja Tanja Mihhailova ja tema tugisammas Mikk Saar.

Eesti välisministrilt Urmas Paetilt uurisid lustlikud mehed, et ega nende India reisisaade ei rikkunud ometi kahe riigi omavahelisi suhteid - sai ju kohati India kohta üsna inetult öeldud. Paet rääkis ka perepuhkustest, eriti lustakast Mongoolia-reisist ja ühines  Teedu ning Kristjaniga üheks lõbusaks «Matkalaulu» etteasteks.

Teedul ja Kristjanil olid oma arved klaarida ka näitleja Ott Sepaga, kes oli sunnitud pisut põhjalikumalt kõnelema Märt Avandist ja kõigist teistest oma headest tuttavatest.

Mart Sander pajatas aga sellest, kuidas ta oli 1990. aastate alguses ropprikas ja korraldas stiilipidusid vaid valitud seltskonnale.

Tanja ja Mikk paljastasid, miks nad on oma korteriühistu häbiplekid, kes peres arveid maksab ja kuidas Eesti Laulu võit mõjutab nende pereelu.

Kuidas sulle meeldis Teedu ja Kristjani uus humoorikas jutusaade?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles