Radio Mania tähistab 12. juubelit suurejoonelise rokipeoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Accept esines Rock Cafe's
Accept esines Rock Cafe's Foto: Jelena Rudi

Rock Cafes toimub 15. märtsil Eesti roki aasta tähtsündmus - Eesti ainsa rock-raadio Radio Mania 12. sünnipäev. Samas tehakse Rock Cafes taas ajalugu, sest juba kümnendat korda kinnitatakse Rock Cafe seinale Radio Mania eestvedamisel Rock’N’Roll Wall Of Fame’i järjekordne särav täht.

Esimeseks täheks Eesti “Rock’n’Roll Wall Of Fame’ile” valiti 2005.a Eesti tuntuim rock-trummar ja laulja, 2004.a. meie seast lahkunud Gunnar Graps. Oma tähega on rokiseinal jäädvustatud ka Ruja (2006), Tõnis Mägi (2007), Virmalised (2008), Peeter Volkonski (2009), Turist (2010), J.M.K.E.(2011), Rock Hotel (2012) ja Kolumbus Kris (2013). Kes saab sel aastal omanimelise tähe Rock Cafe paesele seinale, selgub siis, kui 15. märtsil tehakse teatavaks Radio Mania kodulehel läbi viidud avaliku hääletuse tulemused.

Radio Mania ürituse käigus toimub ka „Rock-auhindade gala”, kus märgitakse ära Eesti rockmuusikas eelmise aasta tegevuse põhjal rokiekspertide hinnangul parimaiks tunnistatud ansamblid ja laulud.

Laval saab näha-kuulda suurepärast läbilõiget uutest kuni vanade tegijateni Eesti rokis. Alustame Radio Mania ja Rockstopi ühise noorte ansamblite projekti „Bändstarter” praeguse liidriga Denzel. Seejärel astuvad lavale juba tuntud tegijaid- Sounds Of September, Mikk Tammepõld, Herald, DND ja Vennaskond.

Uksed avatakse pidustusteks kell 20.00. Vanusepiirang 18.a.

Eriti soodsad fännipiletid (10 eur) müügil Tallinnas plaadipoes RockRoad (Endla 38) ja rokirestoranis Rockstop (Tulika põik 3).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles