Modellimaailmas on laineid löömas Tallinnast pärit kolmikvennad Karl, Hans ja Joel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augusti lõpus korraldas Living Models suure üleriigilise modellikonkursi, kus lõid kaasa ka Tallinnast pärit kolmikvennad Karl, Hans ja Joel
Augusti lõpus korraldas Living Models suure üleriigilise modellikonkursi, kus lõid kaasa ka Tallinnast pärit kolmikvennad Karl, Hans ja Joel Foto: Living Models

Karli, Hansu ja Joeli hämmastav sarnasus ja silmapaistvalt kena välimus on neid alati tähelepanu keskmes hoidnud. Nii jäid noormehed kui kolm tilka vett möödunud aasta kevadel silma ka moeagentuuri Living Models juhile, kes pikemalt mõtlemata poistega esinduslepingu sõlmis, pajatas tänane "Pealtnägija".

Vanalinna Hariduskolleegiumi 11. klassis õppiv trio on modellimaailmas harukordne nähtus. Kui kaksikuid on ka Living Modelsi hingekirjas lausa mitu paari, siis kolmikutest on Karl, Hans ja Joel ainueksemplar.

Ehki vennad on modellinduses veel värsked tegijad on huvi nii siit kui sealt poolt riigipiiri siiski arvestatav. Veel möödunud nädalavahetusel osalesid poisid ühe Ameerika turule suunatud telereklaami salvestusel Stockholmis.

Vaata intervjuud ilusate kompudega SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles