Taavi Rõivas: kardan, et pere jaoks ei jää enam piisavalt aega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna inimlik pale: Taavi Rõivas  elukaaslase Luisa Värgi ja tütre Miina Rihannaga. «Kuigi palju on üldistada,» lausub Rõivas, «et nüüd, minu ministriks saades, hakkab Reformierakond kohe tohutult rohkem minu nägu olema.»
Reformierakonna inimlik pale: Taavi Rõivas elukaaslase Luisa Värgi ja tütre Miina Rihannaga. «Kuigi palju on üldistada,» lausub Rõivas, «et nüüd, minu ministriks saades, hakkab Reformierakond kohe tohutult rohkem minu nägu olema.» Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna juhatuses peaministri kandidaadi kandidaadiks esitatud sotsiaalminister Taavi Rõivas ütles täna «Aktuaalse kaamera» otseeetris, et ei karda valitsusjuhi ametit, kuna on olnud poliitikas tegus juba piisavalt kaua. Pigem pelgab mees, et peaministri portfelli kandes jääb tal tulevikus vähem aega perekonnale.

Rõivas ütles kella üheksastes «Aktuaalse kaamera» uudistes vastuseks ajakirjanik Astrid Kanneli küsimusele, mida ta arvab Postimehe online-gallupist, mille järgi 88 protsenti vastanuist tema kandidatuuri ei toeta, et inimestele tuleks anda aega temaga harjuda.

«Eesti inimesed pole jõudnud selle mõttega harjuda, neile tuleks anda aega harjuda,» uskus Rõivas. Samas kinnitas peaministri kandidaat, et on saanud ka piisavalt positiivset tagasisidet.

«Peaministriametis ei karda ma väga midagi, mul on olemas üsna täpne ettekujutus, mida see tähendab,» lisas Rõivas. «Pigem teeb mind murelikuks see, et saan töökoormuse suurenedes vähem aega veeta koos perega.» Viimast kordas Rõivas suisa mitu korda.

Taavi Rõivase perre kuuluvad «Eesti otsib superstaari» saatest kuulsust kogunud lauljatar Luisa Värk ja pisitütar Miina Rihanna.  Luisa Värk on hiljem kaasa löönud ka paljudes muusikaprojektides. Tuntuim neist on kindlasti peaosa Lotte muusikalis.

 

Luisa Värk väitis hiljuti, et tema abiellumisele väga ei mõtle.

Kui tavaliselt peavad naised abiellumist väga oluliseks, siis Luisa Värk väitis hiljuti meelelahutusveergudel, et tema jaoks ei ole seitse aastat kooselusus olnud poliitiku Taavi Rõivasega abielu tähtis.

Luisa Värk lisas, et nad ei ole sel teemal kodus arutanud ning ühine perekonnanimi ei ole ka oluline. «Ma ei mõtle nendel teemadel igapäevaselt. Suhtes on kõige tähtsam, et inimesed saaksid omavahel hästi läbi ja oleksid õnnelikud,» lisas lauljatar targalt.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles