Lauljatar Eva Vaino elust veinimõisas: jõime terve nädala ohtralt veini

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul lööb TV3 eetris särama uus hooaeg  teleseiklusest «Staarid veinimõisas». Seekord viiakse Prantsusmaa veinimõisa kuus tuntud eestlast, kes sarja tänasel esitlusel Villa Marys lubasid, et kuna seltskond on parim, on oodata ka parimat hooaega. Esitlusele oli teiste seas kohale tulnud ka Tiger Milki kaunis solist Eva Vaino, kes jäi saates osalemisega igati rahule.

Naine tunnistab, et nädalat aega Eestist eemal olemist artistina oli väga raske leida, aga asi oli seda igati väärt ja nädal möödus väga lõbusalt.

Eva Vaino jagas Prantsusmaa villas nädal aega tuba temperamentse saaretüdrukust lauljanna Teele Viiraga, kellega klapp oli suurepärane ning tülisid ja erimeelsusi ette ei tulnud.

«Mul oli tollal väga raske periood ning olime Teelega juba varem ka nendest asjadest rääkinud. Olin natuke vaimselt vormist väljas ja Teele oli suurepärane toakaaslane ning toeks. Vahva oli see, et kohe kui reisilt tagasi kodumaale jõudsin, siis elu loksus jälle täiuslikult paika,» kostab Eva Elu24-le.

Elu veinimõisas oli Eva jaoks pigem puhkus. Äratus oli staaridel juba kell kaheksa hommikul ja üheksa paiku hakati juba veini mekkima ja veinikoolitusel osalema. Eva tunnistab, et nädal möödus pidevalt sapsus olles ning õhtuks, kui intervjuude tegemine oli, siis oli juba raske olla.

Nädalalõpul oli veinist juba natukene kõrini ja mindi vaikselt Coca-Cola ja vee peale üle. Nimelt veinipuudust juba majas ei olnud ja külmik oli pidevalt heast ja paremast lookas.

Saatejuht Alari Kivisaar pani staarid usinalt tööle ja omavahel võistlema. Selleks tõmmati selga valge kombinesoon, milles oli 30ne soojakraadi juures päris keeruline tünne veeratada ja rassida. Pealegi oldi enne ju ohtralt veini ka joodud.

Tagasitulles oli seltskonnal hell olla: «Mäletan, et olime lennujaamas kõik üksteise õla peale toetades hunnikus uimased ning mulle tuldi kohe järele, et minna esinemisele edasi. Nii ma sinna siis uimaselt läksin, eks see artisti elu ole selline,» kirjeldab Eva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles