Maailma vanim supermodell on hetkel 83-aastane Carmen Dell'Orefice

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaubamaja kevadkollektsiooni moeshow staariks oli 75-aastane elegantne daam, Maie Reier. Maailma moelavadel pole see sugugi haruldane. Näiteks võib maailmatasemel moe-showdes hetkel näha ka 83-aastast proua Carmen Dell'Orefice`i.

Moetograaf Toomas Volkmann kiitis fotosessiooni Maiega taevani

Volkmann: Temaga oli väga lihtne pildistada. Et olla vana modell, sa pead säilitama väärikuse ja samas siiski ka teatud kelmikuse.

Maailmas muutub üha trendikamaks kasutada piitspeenikeste modellide asemel küpsemaid daame. Mulle see hästi meeldib, sest see on leidnud oma väärika koha.

Üks maailma tuntuimad supermodelle on kindlasti 83-aastane daam Carmen Dell'Orefice. Ta on olnud ka väga paljude kampaaniate modell.

Anne&Stiili peatoimetaja Tiina Kruus aga arvab, et aina hullemaks läheb, sest varsti võime moelavadel näha kindlasti ka ratastoolis modelle. Tema sõnul pole sinna midagi parata, sest rahvastik vananeb pöörase kiirusega.

Vaata pilte ja videot!

Mida sina arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles