Maire Aunaste astub Monoteatri lavale: olen nii vana, et võin ise küsida ja ise vastata ja mul on täiesti ükskõik, mida teised arvavad

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Mihkel Uba

Telediiva Maire Aunaste alustab seda kevadet täiesti uutes kõrgustes tähelennuga. Otsekoheste mõtete ja teravate väljaütlemiste poolest tuntud telestaar on otsustanud jätta kõrvale telemaailma kaitsvad seinad ning kohtuda vaatajaga silmast silma.

Maire Aunaste on erakordne persoon, kes on elanud kirevat ja sündmusterohket elu, millest mõned inimesed ei oska isegi unistada. Samas on Maire elu olnud täis ootamatusi ja olukordi, mida paljud näevad oma halvimates unenägudes. See kõik on seni olnud suurepäraseks aineseks kolme elulooraamatu kirjutamiseks ning huvitavateks mõtteavaldusteks mitmetes telesaadetes ning paljudes kolumnites.

Algaval kevadel astub Telediiva ühe suure sammu kõrgemale ning jätkab lendu tähtede suunas.

Koostöös Monoteatriga jõuab 31. märtsil lavale Maire Aunaste Live Comedy Show «Äraaetud, kuid ülesmukitud».

Märtsi lõpus Võrust algav ning 1. mail Jõhvi lõppev turnee toob naljakuu aprilli jooksul Maire Eestimaa lavadele 19-s linnas. Terava huumoritule alla võtab Maire eelkõige iseennast, kuid ei saa mööda nii mõnestki kolleegist ega Eesti elust ja inimestest. Teksti autoriteks on Maire Aunaste ning Rein Pakk.

«Paar aastat järgemööda ma muudkui küsisin, et mida teie arvate? Umbes nii, nagu mul endal poleks olnud üldse mingit arvamust… Õnneks olen ma nüüd nii vana, et võin ise küsida ja ise vastata ja mul on täiesti ükskõik, mida teised arvavad! Ja sinna lavale ei lähe ma ka otsima mingit surematust,  vaid lähen seetõttu, et see on üks asi, mida ma olen tahtnud juba ammu teha ja tundub, et nüüd on õige aeg, Surematuks saaks ma seal ilmselt ainult siis, kui ma ka tegelikult sinna lavale ära sureks.» rääkis telediiva Maire Aunaste.

Maire Aunaste turnee on ühekordne ja eksklusiivne Monoteatri ettevõtmine, mille etendused toimuvad:

31. märtsil Võrus

1. aprillil Türil

3. aprillil Haljalas

4. aprillil Jõgeval

5. aprillil Kuressaares

9.aprillil Põltsamaal

10. aprillil Põlvas

11. aprillil Märjamaal

15. aprillil Pärnus

16. aprillil Viljandis

17. aprillil Tartus

19. aprillil Arukülas

20. aprillil Tallinnas

23. aprillil Kosel

26. aprillil Keilas

28. aprillil Raplas

29. aprillil Valgas

30. aprillil Paides

1. mail Jõhvis

Piletid on saadaval kõikides mügipunktides üle Eesti ning etenduste toimumiskohtades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles