ERKI Moeshow 2014 avab täna konkursi!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2014 avab täna konkursi!
ERKI Moeshow 2014 avab täna konkursi! Foto: ERKI

Eesti Kunstiakadeemia meelelahutuslik suursündmus ja loomingu vabalava, ERKI Moeshow, lööb lahti konkursi, et vastu võtta fantaasiarikkaid kavandeid nii kodu- kui välismaa noortelt moeloojatelt.

Sa kandideerid. Kandideerid siis, kui oled Eesti Kunstiakadeemia tudeng või vilistlane. Sa kandideerid, kui oled moehuviline mujalt Eestist või hoopis välismaalt.

Sa esitad oma konkursitööd kolme nädala jooksul, tähtaeg 28. märts.

Sinu töö vaatab üle žürii kriitiline pilk, mis otsib põnevaid lahendusi, kvaliteeti ning tunnustust väärivat fantaasiat. Sinu töö jõuab žürii ette siis ja ainult siis, kui see on esitatud õigeaegselt ning vastab kõigile reglemendis esitatud puntkidele. Ja Sa esitad töö vabatahtlikult, kõiki ettekirjutatud reegleid jälgides.


Sa oled valitud erakordse ERKI Moeshow lavale juhul, kui leiad enda nime meie kodulehelt hijemalt 3.aprillil. Sinu ja teiste väljavalitute looming jõuab suurele lavale, tuhandete silmade ette 24. mail, kui toimub järjekorras 32. ERKI Moeshow.


Sa tood kavandid koos nõutud infoga Eesti Kunstiakadeemia peamaja valvelauda (aadressil Estonia pst 7, 10145 Tallinn). Sa paned need suurde kasti. Sinu töö on kinnises ümbrikus, mille peal märgusõnaa ,,ERKI Moeshow 2014”.


Sa tood oma kavandid hiljemalt 28.märtsi, kell 16.00.


Reglement ja lisainfo ERKI Moeshow 2014 koduleheküljel www.erki.artun.ee ning emailitsi erkimoeshow@gmail.com

Jõudu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles