Pereliikmed Raul, Robert ja Marie Vaigla esinevad sel nädalal Erinevate Tubade klubis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Vaigla, Marie Vaigla ja Robert Vaigla
Raul Vaigla, Marie Vaigla ja Robert Vaigla Foto: Erakogu

13. märtsi õhtul on võimalus Erinevate Tubade Klubis (ETK) kuulata perekond Vaigla muusikalise kollektiivi etteastet: eesti üks armastatumaid basskitarriste Raul Vaigla, kitarristist poeg Robert ning võluval häälel tütar Marie.

Esitamisele tulevad nii kollektiivi töötlused oma lemmikartistide parimatest paladest 70ndatest tänapäevani, valik Vaiglate omaloomingut erinevatest bändidest-projektidest ning ka spetsiaalselt perekonnaprojekti jaoks kirjutatud väga eriline lugu.

Piletid hinnaga 8€ saadaval Piletilevis

Ürituse kestus 1h 30min

Sissepääs alates 20.30

Üritus info Facebookis.

Pileti saab soetada siit.

Erinevate Tubade Klubi on tehnoloogiarohke, kuid siiski äärmiselt koduse ja hubase atmosfääriga kaasaegne teatrisaal Telliskivi Loomelinnakus. Hariliku pingirivistuse asemel on ETK külalised paigutatud ühes suures ruumis asetsevatesse «erinevatesse tubadesse». Toad on mööda ruumi laiali asetsevad elutoakomplektid, mida ei eralda küll seinad, kuid mille sisustusstiil muudab iga toa kordumatuks keskkonnaks. Külalistel on võimalus brobeerida endale «oma tuba» ning elava muusikaga õhtut justkui oma kodudiivanilt.

Erinevate Tubade Klubi asub Telliskivi Loomelinnakus, Telliskivi 60 A

A1 maja, 4. korrus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles