Galerii: uue telesarja «Kosmos: aegruumi Odüsseia» esilinastus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 6. märtsil toimus Kumu kunstimuuseumis National Geographic telekanali uue sarja «Kosmos: aegruumi Odüsseia» avaosa esilinastus. Kohal olid paljud tuntud astrofüüsikud, ärimehed ja muusikud.

Sarja esilinastumine teleekraanil on üks maailma suuremaid, kuna jõuab käesoleva aasta esimeses pooles televaatajateni ligi 170 riigis.

Uue telesarja avaosa saab näha 10. märtsil kell 18.00 National Geographic, FOX ja Fox Life kanalil.

«Kosmos: aegruumi Odüsseia» tutvustab universumi imesid teaduslikust vaatenurgast, pakkudes skeptilist, kuid samas teaduslikku ja emotsionaalset visiooni suurejoonelisest universumist.

Maailmakuulus astrofüüsik ja sarja saatejuht Neil deGrasse Tyson heidab pilgu sellele, kuidas me kosmose vallas teadmisi ammutame. Sarjas uuritakse planeete, mis meie päikese ümber tiirlevad ja rännatakse läbi universumi, et näha kosmost laias plaanis.

Uus telesari hakkab olema eetris National Geographic telekanalil esmaspäeviti kell 18.00.

Esilinastuse õhtut juhtisid FOX International Baltikumi peadirektor Rodion Pryntsevsky ning FOX International Baltikumi turundus- ja kommunikatsioonijuht Sille Ruus.

Teiste seas saabusid esilinastusele raadiosaate «Hallo, Kosmos!» saatejuht Ingrid Peek, raadioajakirjanik Heidy Purga, muusik Siiri Sisask, saksofonist Villu Veski, laulja Sofia Rubina-Hunter, astronoomist ettevõtja Raivo Hein, Eesti tuntuim ufoloog Igor Volke ja tudengisatelliidi EstCube-1 eestvedaja Mart Noorma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles