Galerii: Malcolm Lincolni esitluskontsert eile Rock Cafes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rock Cafes astus üles sel aastal kõige rohkem kõneainet pakkunud uustulnuk Eesti muusikataevas Malcolm Lincoln, kes esitles oma debüütalbumit «Loaded With Zoul».

 

Kontserdi erikülaliseks oli Jaan «Orelipoiss» Pehk ning plaadimängijatel ergutasid rahvast Dr Love ja Vaiko Eplik.

Täna rõõmustab Malcolm Lincoln Tartu inimesi klubis Plink Plonk ja homme, 5. juunil näeb Malcolm Lincolni Rakvere teatrisaalis.

Malcolm Lincoln on värske elektroonilise popmuusika kollektiiv, mida iseloomustab hoolikalt, lausa täiuslikkuseni lihvitud sünkroonliikumine, galantsed kostüümid ja ansambli juhtfiguur Robin Juhkentali eriline hääletämber. Muusikakompanii Universal alt ilmunud debüütplaat on lettidel Baltikumis ja Sakndinaavias ning digitaalselt üle maailma. Albumil «Loaded With Zoul» on 12 Robin Juhkentali kirjutatud lugu - elektroonilised vana-kooli mõjudega träkid, moodsam elektromuusika. Üldine kõlapilt on üsna erinev «euro-sireenist», sobitudes siiski samasse formaati, kuna toob kuulajani positiivseid vaibe ja on «loaded with zoul».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles