Vaata, milliseid kleite kannab kaunis Evelin Ilves visiidil Jaapanis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

4. märtsil Jaapanisse visiidile sõitnud presidendipaar Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves kohtusid täna Jaapani keisri Akihito ja keisrinna Michikoga.

Visiidi eesmärkideks on tipptaseme julgeoleku- ja majanduspoliitilised arutelud ning kahe riigi info- ja kommunikatsioonitehnoloogia, kübervaldkonna suhete edendamine ja ärikontaktide tihendamine.

Jaapanisse saabudes korraldas Eesti suursaadik Jaapanis Toivo Tasa presidendipaarile vastuvõtu. Seal kaunistas Evelin Ilvest pihast kokku tõmmatud heleroosa põlvini läikivast kangast valmistatud neiulikum kleidikene.

Jaapani keisri Akihito ja keisrinna Michikoga kohtumisel naases Evelin Ilves taas kauni valge pitsi juurde, mis ideaalselt sobib naise päevituse ja blondide lühikeste juustega.

Presidendiproua värvivalik harmoneerus ilusti keisrinna heleda kostüümiga ning kohtumise üldpilt oli kaunilt heledates toonides.

Head lugejad, kumb kleit istub meie presidendiprouale paremini?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles