Propeller tähistab 35. sünnipäeva rajult punkides

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Propeller ja Peeter Volkonski looga «Aru pähe!»
Propeller ja Peeter Volkonski looga «Aru pähe!» Foto: Peeter Langovits

Laupäeval, 8. märtsil tähistab Tallinnas kontsertklubis Rock Cafe väärika 35. verstapostini jõudmist Eesti muusika raudvaramu Propeller. Kontserdi külalistena astuvad üles Kurjam ja The Boondocks. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Koloriitne punkansambel Propeller on suutnud 35 tegutsemisaasta jooksul pöörata pungiusuku tuhandeid muusikasõpru ning bändi nakkav eeskuju on innustanud mitmeid noorema põlvkonna muusikuid pilli kätte võtma.

Propelleri karismaatilise laulja Peeter Volkonski lausus kunagi, et ta ei ole bändi kontsertide täpset arvu kokku lugenud, kuna pole seda oluliseks pidanud ja kümnete muude asjatoimetuste kõrvalt on sellisteks asjadeks ka keeruline aega leida, ent arvatavasti on iga Eesti rockisõber vähemalt korra elus mõnele Propelleri kontserdile jõudnud.

Piletid kontserdile hinnaga alates 10 € on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas. Uksed kontserdile avanevad kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles