Hardi Volmer uue laulusaate võtetel: mulle pakuti meeletut pappi selle eest

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardi Volmer saates «Laula mu laulu»
Hardi Volmer saates «Laula mu laulu» Foto: Mihkel Maripuu

Ülejärgmisel neljapäeval saab telekanalis Kanal 2 kaeda uut põnevat reality-showd «Laula mu laulu», kus seitse edukat kodumaist lauljat üksteise laule esitama hakkavad.

Hardi Volmer on uue telesarja võtetel natukene tõbine. Singer Vingeri kahe järjestikuse live’iga mõned nädalad tagasi tegi Volmer oma tervisele ja kurgule natukene liiga. Laulud tulevad proovis esitusele kähiseva rokiliku häälega ning intrevjuul Elu24-le rüüpab Volmer kuuma ravivat teed.

Eks nippe haige kurgu ravimiseks on mitmeid, aga mees leiab, et kui ise usud, siis see aitab ka parema tervise kasuks.

«Ma isegi kõige ekstreemsemate ravimite kallale ei ole läinud. Näiteks nagu kuum kange hele õlu meega. See on juba äärmine abinõu ja loodame, et nii hulluks ei lähe.»

Kuidas aga kiire saate tempo Volmerile sobib? Laulusõnade pähe õppimine võtab ju oma aja.

«Päris peast ei laula keegi, mis liig see liig! Minul on mapp alati kaasas, nagu ikka. Sellise perioodi vältel lihtsalt ei jõua ka kõike pähe õppida,» kostab muusik.

«Minu jaoks on ka lauluharjutusi katastroofiliselt vähe. Taustabänd näiteks peab ligi 60 lugu selgeks õppima. Minusugune totu tahab rohkem harjutust, et laulu füüsiliselt omaks laulda.»

Miks aga Hardi Volmer oli nõus saates osalema?

«Mulle pakuti meeletut summat selle eest,» vastab Volmer.

«Teiste jaoks on see võib-olla prügi, minu jaoks tundus see meeletu, meeletu papp,» täpsustab mees.

«Eks mul oli tegelikult see nädal vaba ka. Muidu teen kodus kirjatööd, mida lootsin ka siin teha, aga ei saa. Sellest pole ka hullu, sest karme tähtaegu pole kukil,» lisab muusik.

Volmer leiab, et saates osalemine on fantastiline võimalus. Vastutasuks saab ju lausa seitse Singer Vingeri singlit teiste andekate artistide esituses.

«Selle nimel tasub piinelda,» kostab Volmer läbi huumori.

Mis aga on saates suurim väljakutse?

«Eks hirm on esituste pärast, aga seltskond on tore. Kõige rohkem eneseületamist vajab mikrofoni taha minek. Õnneks ei ole tegemist otsesaatega, aga siiski eeldatakse, et lauluga ei panda puusse. Eks see ole ka küllaltki kurnav. Üldjuhul on tore ja saab nalja. Täna näiteks käisime ratsutamas,» kostab Volmer, et ilmselt ratsutamisel tegi ta ka oma häälele vähe liiga.

Meestest lööb saates kaasa veel Jaan Pehk, Tanel Padar ja räppar Genka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles