Katy ja Miley läksid tülli: kelle keel on räpasem?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry vs Miley Cyrus
Katy Perry vs Miley Cyrus Foto: Scanpix / Elu24

Poptähtede Miley Cyruse ja Katy Perry vahel hõõgub väike tüli.

Nimelt külastas Katy 22. veebruaril Los Angeleses toimunud Miley kontserti ning andis talle musi.

Katy kirjeldas teisipäeval Austraalia telesaates «Sunrise», mis tegelikult toimus: «Tahtsin talle anda sõbraliku, tüdrukuliku musi, kuid ta pööras pead ja üritas sügavamele minna, kuid seda ma ei tahtnud. Jumal teab, kus see keel olnud on! Keegi ei tea! See keel on ju kurikuulus!»

Miley polnud Katy kommentaarist aga vaimustuses ja kirjutas neljapäeval Twitteris: «Tüdruk, kui sa muretsed selle pärast, kus mõni keel olnud on, mõtle oma ekskallimale ja ole õnnelik, et ta su eks on, sest me kõik teame, kus SEE keel olnud on.»

Miley ei täpsustanud, millist Perry ekskallimat ta silmas pidas. Katy läks hiljuti lahku laulja John Mayerist ning lahutas 2012. aastal koomik Russell Brandist. Mayeri ekskallimate hulka kuuluvad näiteks Jessica Simpson, Jennifer Aniston ja Taylor Swift. Brandi kohta on Perry varem öelnud, et mees on endine «professionaalne prostituut».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles