Meenuta! Hollywoodi staarid esimest korda Oscarite jagamise punasel vaibal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nominee for Best Supporting Actress in "American Hustle"  Jennifer Lawrence arrives on the red carpet for the 86th Academy Awards on March 2nd, 2014 in Hollywood, California. AFP PHOTO / Robyn BECK
Nominee for Best Supporting Actress in "American Hustle" Jennifer Lawrence arrives on the red carpet for the 86th Academy Awards on March 2nd, 2014 in Hollywood, California. AFP PHOTO / Robyn BECK Foto: ROBYN BECK/AFP

Sel pühapäeval jagati taas Ameerika Filmiakadeemia auhindu ehk Oscareid. Parima filmi kuldmehikese võitis «12 aastat orjana», parimaks naispeaosatäitjaks nimetati Cate Blanchett ja meespeaosatäitjaks Matthew McConaughey. Enim kategooriaid pani kinni «Gravitatsioon», mis võitis kokku seitse kuldmehikest.

Paljud staarid aga tundsid end Oscarite galal kui kodus ning astusid punasele vaibale särava ja enesekindlana.

Küll aga võisid nad palju häbelikumalt ja tagasihoidlikumalt käituda mõned või rohkem aastaid tagasi, kui oli nende esimene kord nii tähtsast sündmusest osa võtta.

Näiteks noor Julia Roberts astus esimest korda Oscarite punasele vaibale 1990. aastal.

Brad Pitti esimene kord Oscarite galal oli koos näitlejanna Juliette Lewisega 1992. aastal.

Christian Bale ja särav auhindu noppiv Jennifer Lawrence ilmusid Oscarite galale 2011. aastal.

Vaata ja meenuta vanemaid ja uuemaid pilte Hollywoodi staaridest esimest korda Oscarite galal SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles