Oscari-galal mälestati Paul Walkerit ja Philip Seymour Hoffmanit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Walker
Paul Walker Foto: SCANPIX

Eile toimunud Oscari filmiauhindade galal Los Angeleses mälestati ka hiljuti surnud staare Paul Walkerit ja Philip Seymour Hoffmanit.

Näitleja-laulja Bette Midler esitas gala In Memoriam osas tundeküllase pala «Wind Beneath My Wings», millega austati nende näitlejate mälestust.

Walker kaotas elu 30. novembril 2013. aastal Los Angeleses toimunud autoõnnetuses. Philip Seymour Hoffman leiti oma New Yorgi korterist surnuna 2. veebruaril süstal käsivarres.

Lisaks neile meenutati galal ka menusarja «Sopranos» staari James Gandolfinit, legendaarseid näitlejaid Peter O´Toole`i ja Shirley Temple`it ning veel paljusid teisi. 

Millegipärast ei olnud In Memoriam videol aga möödunud aasta sügisel surnud näitlejat Cory Montheiti. Samas oli ta nimi ja pilt siiski Oscari ametlikul leheküljel.

Mälestusvideol oli siiski vaid murdosa staaridest, kelle Ameerika Filmiakadeemia on sel aastal lisanud In Memoriam nimekirja.

Paul Walkerit tuntakse eelkõige Brian O'Conneri tegelaskujust filmides «Kiired ja vihased» (2001), «Kiired ja vihased 2» (2003), «Kiired ja vihased: Uus mudel» (2009) ja «Kiired ja vihased 6» (2013). Selle filmisarja seitsmes film, milles ta samuti kaasategev on, peaks ekraanidele jõudma 2014. aastal.

Philip Seymour Hoffman kogus eelkõige tuntust filmidest «Keeristorm» (1996), «Boogie ööd» (1997), «Kuulsuse jahil» (2000), «Magnoolia» (1999), «Suur Lebowski» (1998), «Capote» (2005) ja «Võimatu missioon III» (2006).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles