Vaata, kes käisid Cosmo «Seks ja linn 2» eelesilinastusel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


Ajakiri Cosmopolitan näitas juba eile, 2. juunil filmi «Seks ja linn 2». Eelesilinastusele oli palutud üle 500 kutsutud külalise. Dresscode: superkõrged kontsad!

2. juunil toimus Cosmopolitani eksklusiivne eelesilinastus aasta oodatuimale filmile «Seks ja linn 2». Seanss toimus Coca-Cola Plazas Tallinnas.  Eesti kinolinadele jõuab film alles 11. juunil.
 

Eesti suurim noorte naiste ajakiri Cosmopolitan kutsus eelesilinastusele oma koostööpartnerid, VIP-külalised ja uued tellijad. 

Uute tellijate vahel loositI vahetult enne kinoseanssi välja glamuursed kingad. Laval oli ka disainerite Liisi Eesmaa ja Karolin Kuusiku rõivabrändi Tallinn Dolls temaatiline moe-show-performance.
 

Film «Seks ja linn 2», mille peategelaste lemmikjoogiks on kokteil Cosmopolitan, on naiste seas kindlasti aasta kõige oodatum film. Publik on põnevil, milliseid moeüllatusi filmi stilist Patricia Field seekord välja pakub.

Pidulikule eelesilinastusele olid  kuulsustest saabunud: Ines Karu, Evelyn Mikomägi, Reno Hekkonens, Heili Klandorf, Victoria Kass, Krista Lensin, Daana Ots, Heidy Purga, Ithaka-Maria Rahula.
 

Kinoseansi afterparty toimus restoranis Vapiano, kus külalisi ootasid erihinnaga Cosmopolitani kokteilid, Cosmo-lounge ja mitmed üllatused. Muusikat tegid Getteri Raidam ja DJ Widenski.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles