Heidy Purga kiidab osalejaid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidy Purga
Heidy Purga Foto: Jelena Rudi / Scanpix

«Eesti laulu» produtsent Heidy Purga ütles, et alates 2009. aastast, mil toimus esimene konkurss, on ära tehtud väga suur töö, kuid raskem ootab veel ees.

«Esimesi ja lühiajalisemaid eesmärke on mingis mõttes lihtsam püstitada ning saavutada kui pikas plaanis. Et saade areneks, on vaja pidevalt selle nimel tööd teha, mõelda ette, mõelda nii suurelt kui ka detailselt. Nagu igal artistil, kes annab albumi välja, on iga järgmisega keerulisem, tunnen, et samas seisus oleme ka meie,» rääkis ta.

Igal aastal püüavad korraldajad anda endast kõik, et olla originaalsemad, uuenduslikumad ja võimsamad. «Tiimi nimel avaldan tänu kõikidele muusikutele, kes meile neil aastatel oma laule on toonud ja meid usaldavad. Saate teevad ju nemad,» lausus produtsent.

Purga ei avaldanud lootust, et «Eesti laulu» finaalkontsert võiks kasvada, ega kommenteerinud  võimalust, et üritus võiks millalgi kolida Saku suurhalli.

Tänavune finaal on piletimüügi poolest hästi läinud. «Selle üle on hea meel, et inimestele meeldib see kohapealne fiiling, mida «Eesti laul» tekitab. Väga oluline sündmus, kus kohal olla,» märkis «Eesti laulu» produtsent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles