Erich Krieger: loomulikult olen ma Eestis staar!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger
Erich Krieger Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX
Laulja Erich Krieger, kes on suur spordimees, leidis staarreporter Marko Tubli jaoks oma trennipausist veidike aega, et rääkida kuulsusest ja sellega kaasnevast  tähelepanust.

Krieger tunnistab Buduaarile ausalt, et Eestis on ta staar. «Olen esinenud erinevatel lavadel juba 25 aastat ning paljud eestlased teavad ja tunnevad mind. Loomulikult olen ma Eestis staar!»

Teisalt ei pane ta end megastaari klassi, kuna meie muusikapublik on niivõrd väike. «Siin pole võimalik esineda mitmele miljonile, kuna meie rahvaarv on kahjuks väike.»

Tänu oma ametile on muusik ümbritsetud tähelepanuga. «Kogu vastukaja, mis on seotud minu tööga, on alati positiivne. Juba minu amet nõuab seda, sest artist on oma elukutse ohver.»

Puhkusel olles häirib teda pidev äratundmine väga, kuna siis on kadunud tema eraelu privaatsus. «Puhates tahaksin rohkem olla koos oma lähedastega ning vaid nendega aega veeta.»

«Teinekord elukaaslasega välja minnes kulutan ma pool energiat teistega suheldes ning kannatavaks pooleks jääb muidugi tema. Õnneks on ta minust aru saanud ning me püüame koos sellest huumoriga üle olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles