Naine kutsus politsei ja anus seksi: ma olen nii kiimas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Montanez-Colon
Maria Montanez-Colon Foto: Charlotte County Sheriff's Office

Reedel vahistati Floridas valeväljakutse eest naine, kes nõudis politseinikult seksi.

58-aastane napsune lesk Maria Montanez-Colon helistas hädaabinumbril 911 ning väitis, et ta vajas abi peretüli lahendamisel, mis lahvatas tema mehele kuulunud Corvette'i pärast, kirjutas Daily Mail.

Kui korravalvurid tema maja juurde saabusid, hõõrus naine end 31-aastase politseiniku Justin Davoulti vastu ja kurtis, et «teda pole aastaid penetreeritud».

Davoult kirjeldas: «Küsisin, kuidas saan teda aidata, ning ta vastas: «Sa võid mind k***ida».»

Pärast politsei lahkumist helistas naine taas hädaabisse ja teatas, et politseinik oli teda närvi ajanud. Davoult vastas taas väljakutsele ja seekord võttis ta kaasa politseileitnandi.

Montanez-Colon selgitas siis, et Davoult «oli tõeline džentelmen, kuid kui palusin tal ennast k***ida, andis ta mulle korvi ja see vihastas mind.»

Kui politseinikud küsisid, kas ta mõistab, et ta on hädaabisüsteemi kuritarvitanud, vastas naine: «Mõistan küll, kuid kuidas muidu ma sult seksi saaksin?»

Montanez-Colon vahistati valeväljakutse eest ning viidi Charlotte'i maakonnavanglasse.

Vaata ABC videolugu:

ABC-7.com WZVN News for Fort Myers, Cape Coral
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles