Chicago üllatab vene teemapeoga «Briljantkäsi»

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul muutus Tallinna baar-restoran Chicago 1933 Pariisi kabareeks Moulin Rouge - Reno Hekkonens ja Tanja Mihhailova
Reede õhtul muutus Tallinna baar-restoran Chicago 1933 Pariisi kabareeks Moulin Rouge - Reno Hekkonens ja Tanja Mihhailova Foto: Meelis Tomson

Kuulsa vene kinoklassika «Briljantkäsi» atmosfööris toimuv teemapidu ootab kõiki vene muusika fänne reedel, 4. juunil live-restorani Chicago 1933.

Balalaika-, tantsu-, teatri- ja DJ-numbritega programm elustab nii nõukogude ühe kuulsaima filmikomöödia, kui pakub ohtralt vene popmuusika paremikku kuuluvaid hitte.

 Briljantkäe peotuju aitavad kõrgel hoida Vene Draamateatri näitleja Sergei Tcherkassov, Eesti kuulsamaid vene plaadikeerutajaid DJ Max Milovanov ja erinevates rollides üles astuv seksikas Tanja Mihhailova.

 

Nagu korralikule vene peole kohane, on peategelaste hulgas ka showtüdrukud, vene naljad ja kohustuslik idanaabri ikoon karu, kes on ise lõbus ja laseb ka teistel lõbutseda.

 

Kuna oodata on rohkelt briljantkäsi, soovitab Chicago 1933 reserveerida laud kas e-mailil info@chicago.ee või telefonil 6271266

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles