Presidendipaari omavahelised suhted on jahenenud?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle kuu aja kodumaalt eemal olnud ja Bali saarel puhanud Evelin Ilves ei nautinudki justkui abikaasa Toomas Hendrik Ilvese seltskonda Eesti Vabariigi pidupäeval täiel rinnal. Fotodel tundub paari omavaheline suhtlus pigem jahe ja teineteise suhtes hoolimatu.

Esmaspäeval, 24. veebruari õhtul toimunud vastuvõtu alguses tervitas juba paari väike äpardus.

Esipaar saabus Pärnu kontserdimaja ette vastuvõtule musta limusiiniga, küll aga jäi Evelin pärast autost väljumist kleidisabasse kinni ning ei pääsenud liikuma.

Mõne aja pärast väljus ka Toomas Hendrik, kes appi ei tõtanud ning paarikümne sekundi pärast aitas hoopis üks turvameestest Evelini taas liikuma.

Mõlemad sisenesid Pärnu kontserdimajja tõsisel ilmel ning kätest kinni ei hoidnud. See vaatepilt on eestlaste jaoks natuke võõras, sest rahvas on harjunud nägema varasematel aastatel presidendipaari rõõmsalt käsikäes ning koguni ka suudlusi jagamas.

Vaatlejad on märganud, et paari suhtest paistab olevat kadunud soojus. Kohalolijad kinnitavad siiski, et peo jooksul vestles kumbki osapool elavalt külalistega ning näis õhtu lõpu poole suhteliselt heas tujus olevat.

Peolt aga lahkuti taas tõsisel ilmel. Majast väljudes olevat Evelin koguni pildistajate eest näo ära keeranud ning paar ei olevat sugugi rahul olnud, et neid pildistatakse. Turvamehele anti käsk, et presidendipaari lahkumise fotografeerimine on keelatud.

Mis sinu arvates on meie särava esipaariga juhtunud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles