«Pilvede all» uus hooaeg: kolm õde on jõudnud elus pöördelise hetkeni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesari «Pilvede all»: Piret (Inga Allik), Mari (Elisabet Reinsalu) ja Kertu (Liis Haab)
Telesari «Pilvede all»: Piret (Inga Allik), Mari (Elisabet Reinsalu) ja Kertu (Liis Haab) Foto: Sirje Svee

Täna kell 21:30 jõuab Kanal 2 ekraanile Eesti populaarseima draamasarja «Pilvede all» uus hooaeg.

Kõik kolm õde on jõudnud oma elus pöördelise hetkeni: Piret (Inga Allik) valmistub pulmadeks, Mari (Elisabet Reinsalu) püüab kohaneda lapseootusega ja Kertu (Liis Haab) peab langetama raske otsuse – kas iseseisvuda ja leppida sellega, et tema abielu Erikuga on läbi, või püüda peret siiski koos hoida...

Piret on lõpuks ometi leidnud mehe, kellega luua ühine kodu ja perekond. Pireti unistus pidada pulmad Haapsalus ei tekita ema Sirjes (Rita Rätsepp) aga erilist vaimustust ning lisaks suudab ta Alberti (Ain Lutsepp) tulevase väimehe osas muretsema panna. Marleen (Liis-Katrin Avandi) aitab usinalt Pireti pulmi korraldada, kuid sünget saladust, mida ta endaga kaasas kannab, ei saa lõpmatult varjata...

Mari on Amsterdamist tagasi ja valmistub taas emaks saama. Ta on oma rasedusega küll näiliselt leppinud, kuid Indrekule (Vladas Radvilavicius) tundub, et naine on lihtsalt alla andnud. See aga pole Mari moodi ja tema silmad paneb taas särama keegi, kelle väljailmumise üle Indrek sugugi ei rõõmusta. Mari püüab ka hakkama saada oma tütre Mammuga, kes elab oma suure õe rolli liigagi õhinal sisse.

Kertu peab otsustama, mis saab tema abielust ja kuidas oma eluga edasi minna. Ta seisab silmitsi tõsiasjaga, et peab ennast ja tütar Liisat ise üleval pidama ning vaatamata Maimu (Leila Säälik) ning Ülle (Katrin Saukas) abile otsustab Kertu teha julge sammu iseseisvama elu poole. Kertut vaevab lisaks igapäevaelu probleemidele küsimus, kuhu kadus Erik (Indrek Sammul).

Isegi parimate kavatsuste korral võib kindel olla, et saatusel on alati omad plaanid ja loomulikult kehtib see tõde ka meie lemmikute elus. Elu siin pilvede all on jätkuvalt põnev ning üllatusi täis!

Kodumaise hittsarja «Pilvede all» uued osad on Kanal 2s juba alates tänasest, kolmapäeviti kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles