Põhja-Korea diktaatori naine ootab teist last?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Jong-un (keskel) koos oma naise Ri Sol-ju ja USA endise korvpalluri Dennis Rodmaniga
Kim Jong-un (keskel) koos oma naise Ri Sol-ju ja USA endise korvpalluri Dennis Rodmaniga Foto: SCANPIX

Maailma meedias on hakatud spekuleerima, et totalitaarse riigi Põhja-Korea noore diktaatori Kim Jong-uni naine Ri Sol-ju ootab teist last.

Lapsesaamise jutud käivitusid pärast seda, kui Põhja-Korea suurim päevaleht Rodong Sinmun avaldas esiküljel värske foto juhist ja ta naisest, edastab Huffington Post.


Pealinnas Pyongyangis tehtud fotol on naisel seljas näha laia rahvuslikus stiilis rõivast nagu kandis ta siis, kui ootas esimest last 2012. aastal.

Teada on, et Ri ja Kimi esimene laps on tütar. Samas ei ole lapsest mitte ühtegi fotot. USA korvpallitäht Dennis Rodman, kes on Põhja-Koread mitmel korral külastanud, kinnitas lapse olemasolu.

Lõuna-Korea andmetel on Kimil veel üks laps, kelle sünnitas 2010. aastal ta armuke.

Kuna Põhja-Korea puhul on suletud riigiga, siis ei ole täpset informatsiooni ja see ei pruugi tõele vastata.

Lõuna-Korea väljaanded on kirjutanud, et Kim tahaks poega, kes saaks nende kuulsat dünastiat valitsejana jätkata. Naised Põhja-Koreas võimule ei saa.

Kim Jing-un on Kimide dünastia kolmas liige, kes Põhja-Koread juhib. Talle eelnesid ta isa Kim Jong-il ja vanaisa, Põhja-Korea asutaja Kim Il-sung.

Kui jutud Ri rasedusest paika peavad, siis peaks paar saama lapse selle aasta suvel.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles