Jõekalda ja Margna panevad naabrid proovile

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Jõekalda (vasakul) ja Teet Margna panevad uues saates naabrid 5000 krooni nimel kotisjooksu tegema ja pimesikku mängima.
Kristjan Jõekalda (vasakul) ja Teet Margna panevad uues saates naabrid 5000 krooni nimel kotisjooksu tegema ja pimesikku mängima. Foto: Kanal 2

Juba homsest jõuab Kanal 2 eetrisse Teet Margna ja Kristjan Jõekalda lõbus suvesari «Kaks kanget – naabrite eri».


Igas saates lähevad vastamisi kaks naabriperet, kes püüavad teineteisel selga prügiseks teha ja auhinnaraha endale napsata. Homme eetrisse jõudva esimese saate naabrid elavad Viljandi külje all Päri külas.

«Hoolimata raskest ajast, on need kaks lasterohket peret äärmiselt heatujulised, lahked ja osavad tegema kaasa kõike, mis me oleme neile välja mõelnud,» räägib saatejuht ja produtsent Teet Margna.

5000 krooni võitmiseks peab perekond seljatama oma naabrid vähemalt kahes ülesandes. Kui pärast kahte ülesannet valitseb võistlejate vahel viik, siis antakse neile ka kolmas, otsustav ülesanne. Kes selles kangemaks osutub, pälvib kodukandi rahva suure austuse ja auhinnaraha.

«Nii tore on näha, et vahel jagavad auhinnaraha kaks peret omavahel, korraldades siis mõne toreda grilliõhtu või muu ürituse. Isekaid, tigedaid ja kitsisid naabreid ei ole me seniste salvestuste jooksul veel kohanud,» muheleb Margna. Saatesse saab registreeruda veel selle pühapäevani aadressil kakskanget@kanal2.ee.

Lustakas suvesaade «Kaks kanget – naabrite eri» on Kanal 2 ekraanil igal neljapäeval kell 21.00, kohe pärast «Suvereporterit».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles