Millise ameti esindajad olid sinivereliste abikaasad?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Enne siniverelistega abiellumist tegelesid need isikud erinevate ametitega olles näiteks tõlk ja tippsportlane.

Kui tavakodanik abiellub mõne kuningliku pere liikmega, siis ei saa ta elu jätkuda samal viisil, kirjutab Hello Magazine.

Samuti ei saa jätkata vanas ametis, kuna esindusfunktsioonid võtavad suurema osa ajast.

Briti prints Edwardi abikaasa, nüüdne Wessexi hertsoginna Sophie oli varem avalike suhete spetsialist ja oma ametis väga edukas.

Õigusteadust õppinud naisel oli üle kümne aasta edukas karjäär.

Hispaania printsess Letizia töötas varem ajakirjanikuna mitmetes mainekates väljaannetes. Pärast abiellumist Hispaania kroonprintsi Felipega tuli tal tööst loobuda.

Monaco vürsti Albert II abikaasa vürstinna Charlene oli varem edukas ujuja, kel on mitmetelt võistlustelt medaleid. Vürst ja ta naine kohtusid ühel ujumisvõistlusel.

Rootsi kroonprintsessi Victoria abikaasa prints Daniel oli oma ametilt personaaltreener ja eduka treeningsaalide keti omanik.

Rootsi kuninganna Silvia oli enne kuningas Carl XVI Gustafiga kohtumist töötanud stjuardessina ja viipekeele õpetajana. Kuute keelt rääkiv kuninganna oli ka edukas tõlk.

Taani kroonprintsi Frederiki abikaasa, printsess Mary töötas enne kuninglikku perre abiellumist reklaamialal. Ta tegi koostööd näiteks suurfirmaga Microsoft.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles