Brigita varjas kukkumisest saadud haava otsmikul uhke tukaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vahetult enne Eesti Laul 2014 poolfinaale käis Elu24 õdusas elutoas külas särasilm Brigita Murutar. Kes oleks võinud arvata, et oma stiilse tuka all peitis tütarlaps haava, mis oli paar päeva enne külaskäiku traumapunktis suisa kokku õmmeldud.

Brigita: Olen vahel tõesti uimane ja jooksen ringi pea õieli otsas. Proove ja salvestusi on Eesti Laulugta seoses olnud parasjagu ning olen ilmselt ka pisut väsinud.

Peale üht proovi kukkusin lihtsalt kokku. Ma ei saanudki täpselt aru, mis juhtus. Võib-olla polnud ma korralikult söönud või piisavalt vett tarbinud, aga ühel hetkel olin lihtsalt näoli maas.

Otsaette sain korraliku haava, mis vajas paari õmblust. Aga õnneks kannan just sama poole peal ka pisut pikemat tukka nii, et keegi hiljem isegi ei märganud, et mul see koht lapitud on. Isegi teid petsin Elu24 live`l ära.

Ka silma ümbert oli pisut sinine, kui tähelepanelikumalt vaadata, aga selle peitsin osavalt puudriga.

Hoiame Brigitale Elu24 toimetuses põialt finaalis ja loodame, et väsimus noort artisti otsustaval hetkel taas jalust ei rabaks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles